18 august 2021

Interviu - Bioenergeticianul interzis de Securitate - Iosif Lupulescu vindeca insomnia ( revistazau . ro - 2011 )

 

Bioenergeticianul interzis de Securitate - Iosif Lupulescu vindeca insomnia

Iosif Lupulescu este membru al Uniunii Scriitorilor Romani din anul 1970. A publicat zece carti, versuri si romane. Unul dintre volumele lui, romanul “In umbra stapanului” (Editura Eminescu, 1971) a fost retras de pe piata, din cauza cenzurii comuniste, care a considerat ca autorul face apropouri ironice la adresa familiei Ceausescu. Scriitorul a fost “interzis” timp de 15 ani. In 1980 si-a pierdut slujba de asistent-regie la studiourile din Buftea, dar a primit o pensie de la Uniunea Scriitorilor. Fiindca avea o delegatie de la cateva reviste literare, mai scotea un ban facand poze la diverse ocazii (nunti, botezuri etc.), pana la Revolutie, cand s-a retras la casa sa din Buftea. Desi de-abia mai poate vorbi, pentru ca a fost operat de cancer in gat si i s-a scos o coarda vocala, acest lucru nu-l impiedica pe Iosif Lupulescu sa faca si astazi pase bioenergetice. Unii dintre pacientii sai s-au vindecat de insomnii, in urma paselor efectuate de dumnealui, astfel incat scriitorul a fost supranumit “terapeutul-somnifer”.

Concentrare pentru aducerea luminii in organism
Scriitorul s-a specializat in reiki, o metoda care permite influenta energiei universale asupra unui om, a unei situatii care trebuie imbunatatita, a unei relatii care trebuie corijata, a unei atitudini negative. Reiki (“fluid energetic vital care curge”) este un sistem de simboluri stravechi si este, totodata, insiruiri de sunete. Sistemul a fost descoperit de catre japonezul Mikao Usui. Acest sistem il conecteaza pe initiat la energia universala. Altfel spus, terapeutul se transforma intr-un canal, prin care energia trece catre ceilalti, cu ajutorul simbolurilor reiki. In timpul meditatiilor sale, terapeutul se roaga foarte mult. Prin initierea reiki este conectat la sursa de lumina din Univers si, pentru aceasta, foloseste si rugaciunea, care amplifica puterea sau energia data prin sistemul reiki. Cele doua se impletesc una cu alta. Sistemele reiki au la baza simboluri care, in momentul accesarii, aduc lumina, energia de care are nevoie vindecatorul, in acel moment. El lucreaza pentru a aduce armonie in viata lui si a celorlalti, pentru imbunatatirea relatiilor, pentru capatarea unei usurinte in comunicare si� invatare, pentru vindecarea sufleteasca, pentru curatarea energetica a fiintei. “Lucru” inseamna concentrare. De multe ori, oamenii se prezinta intr-un “ambalaj” frumos; dar, in momentul in care se prezinta la terapeut, acesta constata ca lucrurile nu stau chiar asa. Prin reiki, terapeutul se leaga, practic, la sursa de lumina universala. Prin simboluri, acceseaza puterea universului. Prin concentrare si simboluri speciale, poate ajuta oamenii, se transforma intr-un canal de lumina, prin care trece energia reiki. Lumina il ajuta si pe dumnealui. Astfel, nu se epuizeaza. Frumusetea reiki consta in aceea ca terapia poate fi folosita si in intimitatea camerei unei persoane, si in parcuri, si pe strada, chiar si in mijloacele de transport. De fiecare data cand lucreaza, o simte ca pe un lucru firesc, desi este mereu ceva nou.
Toate vindecarile pornesc de la Dumnezeu
Iosif Lupulescu vorbeste despre harul sau: “Totul pleaca de la Biblie, incepand de la Moise, Solomon, Hristos...Toate pornesc de aici. Aceasta este convingerea mea: ca, prin credinta in Dumnezeu, omul se poate face sanatos, blocajele lui provin de la gandurile negative pe care le are. Exista sapte centri energetici importanti, si alti 350, care se afla in creier, alaturi de hipofiza, epifiza si hipotalamus. Acestia conlucreaza. Daca unul dintre cei 350 se imbolnaveste, atunci se poate imbolnavi si un organ intern. In schimb, daca ei au energie, se vindeca tot organismul. Eu insumi am facut cinci operatii. Pe atunci nu stiam ca am bioenergie. Mi s-au vindecat, fara sa stiu, in cate trei zile, fiecare operatie”.
Marturii:
L.G.: “Aveam probleme cu rinichii. M-am dus la spital si aveam cateva pietre de 5-6 milimetri. Dupa zece sedinte (la Iosif Lupulescu-n.r.) nu mai aveam nimic. M-am dus la spital si mi-am facut iar o radiografie. Ma simt mai bine. Nu stiu, depinde de fiecare pacient. La inceput am fost si eu retinuta, nu credeam in asta, dar dupa ce s-au terminat sedintele, a fost foarte bine, m-am simtit extraordinar. Acum, chiar le-as recomanda”.
F.P.: “Cu ani in urma mi-a explodat vasul de expansiune de la masina, vasul de antigel, pe fata. Eram destul de umflat. Am fost la spitalul Pantelimon si mi-au dat cu spirt pe fata. Ma innegrisem. Pe dansul (Iosif Lupulescu-n.r.) il stiam mai demult, dar in momentele acelea nu am mai reactionat. Ma spalam doar cu apa rece, iar pana la urma mi s-a vindecat fata. Nu puteam sa dorm in picioarele goale, ci numai in ciorapi, iar la gat raceam foarte repede. S-a rezolvat si asta. Acum, chiar simt nevoia sa stau pe ceva rece cu talpile, iar la gat n-am mai avut probleme”.

Avertisment: Aceasta rubrica nu se substituie unei consultatii medicale, ci are doar caracter informativ. Terapiile complementare nu sunt atestate medical. Consultati medicul, in cazul in care aveti probleme de sanatate. Responsabilitatea declaratiilor apartine persoanelor citate.

Mihaela TOMA




Copyright © Zau! - 2011

http://www.revistazau.ro/?pid=article&aid=69

Nr. 183 (21-27.05.09)


Arhiva RevistaZau (desfintata)
Cautare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu